Operabeavató

2018 októberétől a Hatszín Teátrumban indult újra a népszerű beszélgetős koncertsorozat, az Operabeavató. A 2019/20-as évad teljes egészében Mozart Don Giovannijáról fog szólni, oly módon, ahogyan egy szokványos operaelőadás során nem nyílna lehetőség. Az előadást 14 és 100 év között mindenkinek ajánljuk!

Egyéb
0 eFt / hó
[] m²
szoba
Operabeavató
 
Ingatlan
Egyéb
Alapterület
[] m²
Vételár
0 eFt / hó

Operabeavató

2018 októberétől a Hatszín Teátrumban indult újra a népszerű beszélgetős koncertsorozat, az Operabeavató. A 2019/20-as évad teljes egészében Mozart Don Giovannijáról fog szólni, oly módon, ahogyan egy szokványos operaelőadás során nem nyílna lehetőség.  Az előadást 14 és 100 év között mindenkinek ajánljuk!


Hogyan legyen a zene MINDENKIÉ? Hogyan legyen a színház MINDENKIÉ? Aki eljön egy Operabeavatóra, mindkét kérdésre választ kaphat.
Csapatunk nem állít kevesebbet, mint hogy e két dolog - zene és színház - egyesülése, az opera, bárki számára érthetővé és élvezetessé tud válni. Jöjjön el és tesztelje magát: vajon ön MINDENKI?   

    Zenei vezető : Dinyés Dániel
Rendező: Göttinger Pál
A második évad közreműködői: Bordás Barbara, Bucsi Annamária, Bretz Gábor, Cseh Antal, Erdős Attila, Gábor Géza, Horváth István, Kiss András, Kiss Tivadar, Kolonits Klára, Kovács István, Pataki Bence, Varga Donát
Producer: Kövesd Zsuzsa - Delta Produkció
Koproducer: FÜGE Produkció   
Produkciós asszisztens: Gerlóczi Judit / Czaba Eszter
Grafika: Nemes Anita
Sajtókapcsolat: Kazimir Annamari  
VárosBudapest
HelyszínJurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház